Вас вітає 2 - Б клас
Наче вулик, наша школа,
Вся вона гуде, як рій.
І здається, що довкола
Розквітають квіти мрій.
Відповідно до чинного законодавства освітній процес у закладі освіти організовується в межах навчального року, що розпочинається 2 вересня 2024 року і триватиме до 30 червня 2025 року (Постанова Кабінету Міністрів України від 23.07.2024 року №841 «Про початок навчального року під час воєнного стану в Україні»).
Для якісного освітнього процесу, учні навчаються на онлайн уроках відповідно розкладу, переглядати запропоновані відео матеріали, практичний, ігровий матеріал та закріплювати знання за допомогою виконання цікавих вправ та завдань. Звіти про виконану роботу надсилати для перевірки в команду 3-Б класу на платформі Microsoft Teams, вайбер або на мою електронну пошту.
ДО УВАГИ !!!
ШАНОВНІ УЧНІ ТА БАТЬКИ!Відповідно до рішення педагогічної ради закладу освіти (протокол від 30.08.2022 року №1), освітній процес буде відбуватися з використанням технологій дистанційного навчання на платформі MICROSOFT TEAMS .
Нормативно-правове забезпечення
організації освітнього процесу з використанням технологій дистанційного навчання:
Закон України "Про освіту" стаття 9, п.4 "Дистанційна форма здобуття освіти";
наказ МОН України від 25.04.2013 № 466 "Про затвердження Положення про дистанційне навчання" ;
наказ МОН України від 23.04.2019 №536 "Про затвердження Положення про інституційну форму здобуття загальної середньої освіти";
лист МОН України від 22.01.2015 №1/9-26 "Щодо використання технологій дистанційного навчання у загальноосвітніх навчальних закладах";
наказ МОН України від 08.09.2020 №1115 "Деякі питання організації дистанційного навчання".
Про важливість здорового харчування відомо усім. Також не викликає сумніву, що збалансоване харчування важливе для фізичного та розумового розвитку дитини. Адже вживання правильних продуктів допомагає підтримувати оптимальну вагу, знижує ризик виникнення цукрового діабету та хвороб серцево-судинної системи. У поєднанні із активним способом життя, воно сприяє збереженню здоров’я – у дитинстві та майбутньому.
Але ж яке саме харчування можна вважати здоровим, а яке ні? Розібратись у цьому допоможуть декілька принципів здорового харчування:
- Принцип 1. Енергетична цінність раціону має відповідати енерговитратам організму – це забезпечить стабільну нормальну вагу. Якщо ж їсти багато, вживати продукти з великою кількістю калорій і при цьому мало рухатись, виникне енергетичний дисбаланс – цього слід уникати.
- Принцип 2. У добовому раціоні потрібно дотримуватись кількісного та якісного співвідношення продуктів – за основними харчовими та біологічно активними речовинами.
- Принцип 3. Перевагу слід надавати свіжоприготованій їжі з мінімальним додаванням солі, цукру та тваринних жирів.
- Принцип 4. Слід дотримуватись режиму харчування та не забувати про здорову харчову поведінку.
- Принцип 5. Ретельне дотримання правил безпеки харчування має супроводжувати дітей та дорослих кожного дня.
Немає коментарів:
Дописати коментар